PERHATIAN: KHAS UNTUK WANITA YANG ADA MASALAH KULIT GELAP, KULIT KUSAM, JERAGAT SAMPAIKAN DAH PENAT MEKUP TEBAL!

DIBONGKARKAN!!

RAHSIA UNTUK MENJADIKAN WAJAH BERSIH DAN BEBAS DARI MASALAH DENGAN MENGGUNAKAN PENCUCI MUKA SAHAJA

Kesan Terserlah Seawal 2 Minggu

100% SELAMAT & TANPA BAHAN KIMIA

ANDA MESTI MENGALAMI MASALAH MACAM NI KAN?

MESTI DAH PENAT CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI MASIH TAK MENJADI,BETUL TAK? 

Antara pilihan majoriti wanita ambil untuk kesan yang cepat :

CHEMICAL PEELING

Dah lah pedih, muka jadi menakutkan, tapi hasilnya tak macam yang kita nak.

CUCUK / DRIP

Yang ni sakit, bengkak pun ada. Cuba tengok berapa ramai dah dapat kesan sampingan. Doc pun marah tau.​

SUPPLEMENT

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang takde kesan langsung pun ada.

Dah banyak duit habis untuk dapat kulit idaman, tapi still tak dapat hasil yang kita nak, kan?

Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling

MURAHSENANGSELAMAT dan BERKESAN?

JIKA ANDA PERNAH ALAMI MASALAH DI ATAS, TOLONG BACA ARTIKEL INI SAMPAI HABIS !!

MEMPERKENALKAN NK AGE - REVERSE

Di hasilkan dari kajian 10 tahun di Universiti Teknologi Malaysia, NK Age Reverse™ ini adalah produk natural yang mengandungi BeuT-Complex™ dan dikuasakan dengan micellar nano-technology yang akan membantu setiap wanita untuk lebih yakin tinggi dengan kulit wajah yang lebih cantik seawal 2 minggu.

DIIKTIRAF ANTARA FORMULASI SKINCARE TERBAIK DI DUNIA

NK AGE REVERSE™ adalah satu satunya produk penjagaan kulit yang berasaskan 99% bahan natural dan semulajadi yang merupakan hasil kajian saintifik Prof Madya Dr. Siti Hamidah Mohd Setapar dan kumpulan penyelidik beliau yang berkelulusan PhD dan Sarjana.

Mereka sangat serius dalam menghasilkan produk yang sangat berkualiti ya!

Sebenarnya, tidak wujud satu produk yang 100% natural – sebab ia tidak boleh di capai secara saintifik, dan 99% natural adalah satu standard yang terbaik di dunia yang jarang dapat dicapai oleh mana mana formulasi sekalipun.

KOMBINASI 'MOST POWERFUL ANTI-AGING INGREDIENT'

Formulasi terbaru oleh Dr. Siti & NK Research team ini telah berjaya memenangi beberapa anugerah di peringkat antarabangsa. BeuT-Complex™ juga terbukti 5x lebih berkesan berbanding jenama international yang lain.

Ramuan-ramuan ini dicampurkan dengan Nano-micellar. Ini menghasilkan penyerapan dengan lebih cepat dan pantas pada kulit wajah. Formulasi ini ada hanya dalam NK Age Reverse

 

BeuT-complex juga menghasilkan anti-oksidan dan akan mematikan free radical yang menyebabkan kulit kusam & jeragat

 

Apabila free radical ini tiada, sel kulit akan digantikan dengan sel kulit yang baik dan sihat

 

BeuT-complex juga melindungi kulit dari UV stimulation iaitu punca utama penuaan.

 

 

KANDUNGAN BeauT-Complex™

Kunci kejayaan formulasi terbaru ini adalah apabila kami berjaya menggabungkan teknologi nano-tech & penggunaan bahan-bahan yang paling berkualiti & premium yang diimport terus dari negara Jepun (pengeluar terbaik bahan kosmetik premium)

BEE VENOM

Digelar sebagai “Natural Botox”. Kajian mendapati wanita yang memakai bee venom di wajah, akan nampak lebih muda dan berseri kerana ia membantu pengaliran darah. Selain itu bee venom juga terkenal dengan efek ‘anti-inflammatory’ iaitu boleh menghalang kerosakan kulit dan menghalang pertumbuhan jerawat.

HYALURONIC ACID

Berfungsi untuk antiaging, mengurangkan kedut dan garis, mencerahkan kulit, mengurangkan parut dan jeragat. Penggunaan hyaluronic acid semata-mata boleh mengakibatkan kulut kering. Tetapi, oleh kerana NK-AR juga mengandungi essential oils dan bee venom, bahan ini boleh meneutralisasikan kesan tersebut.

ESSENTIAL OIL EXTRACT

Berfungsi mengurangkan garis halus, melembut & mencerahkan kulit. Dipilih hanya dari kualiti yang terbaik dengan teliti melalui kajian & review oleh NK sendiri tanpa meniru mana-mana jenama lain.

ROSELLE EXTRACT

berfungsi memperbaiki warna kulit yang tidak sekata, hiperpigmentasi, jeragat dan perubahan warna. Kehadiran AHA (Alpha Hydroxy Acids) termasuk asid sitrik dan malik mempunyai exfoliating properties yang kuat untuk memberi khasiat kepada sel-sel dengan memperbaiki warna kulit.

TSUBAKI EXTRACT

Berfungsi sebagai agent penanggal makeup & pelembab kulit (tradisi sejak zaman dahulu oleh Geisha). Ia kaya dengan zat-zat penting untuk kulit seperti zink, kalsium, mangan, serta kaya dengan anti-penuaan seperti asid Linoleik Palmitic dan Omega-6. Ia tidak berminyak dan pelembap yang sangat baik untuk kulit.

NANO-MICELLE TEKNOLOGI

“Carrier” paling effektif untuk menyerap bahan aktif di atas untuk dibawa jauh ke lapisan kulit untuk diserap oleh sel-sel kulit. Kadar penyerapan Nano-micelle di dalam BeauT-Complex™ adalah 10x ganda lebih effektif berbanding jenama lain

BAGAIMANA NK AGE REVERSE™ CLEANSER AKAN MENJAGA KULIT ANDA?

NK AGE-REVERSE™️ bertindak serentak membersihkan dan mencantikkan kulit dengan penggunaan BeuT-Complex™️.

  1. Lapisan kulit dicemari kotoran, minyak dan sisa kosmetik. Kelihatan liang roma (pore) tersumbat.
  2. Penggunaan NK AGE-REVERSE™️ sebagai cleanser
  3. BeuT-Complex™️ meresap ke dalam kulit kerana saiz molekul yang halus, membersihkan pore dan lapisan kulit dengan sempurna dan menyeluruh walaupun dipakai dalam kuantiti yang sedikit dan hanya dengan beberapa kali penggunaan
  4. Kotoran termasuk yang sekian lama menyumbat pore dihilangkan
  5. Kulit menjadi bersih walaupun dengan beberapa kali penggunaan. Dengan pemakaian yang konsisten kulit menjadi anjal, berseri dan cantik.

“NK Age Reverse telah memecah kebuntuan kebergantungan kepada bahan kimia terlarang seperti hydroquinone yang selalu didapati dalam produk pencerah”

Produk Ini telah diuji secara klinikal dan  Berdaftar Dengan  Kementerian Kesihatan Malaysia

TELAH TERBUKTI MEMBANTU LEBIH

0
Happy Customer Sejak Pelancaran!!

BETUL KE NK AGE-REVERSE NI BERKESAN?

Jom Kita Tengok Apa Kata Pengguna Kami😊

PROMO SEDANG BERJALAN SELEPAS PROMO INI TAMAT,HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA

Jom Dapatkan Sekarang Pada Harga SUPER JIMAT Dan Tekan Butang di bawah Untuk Terus Buat Tempahan

ISTIMEWA!!

Setiap Pembelian dalam website anda  Akan Dapat 3 BONUS VIP SEPANJANG HAYAT..

PERCUMA SETIAP POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG

Kos postage anda untuk seluruh Sem. Malaysia akan ditanggung oleh pihak kami, Untuk Sabah & Sawarak pula, postage hanya RM15 sahaja

NK VIP CLUB – Skin consultation PERCUMA SEUMUR HIDUP bernilai (RM350) dari Team Dr Siti & pakar-pakar dermatologi NK.

Anda boleh terus bertanya apa jua masalah, tips & apa saja yang berkaitan kesihatan kulit bila-bila masa di dalam group ini.

WEEKLY ENGAGEMENT DAY BERSAMA Prof Madya Dr Siti Hamidah Bernilai RM249

 

Anda akan dijembut untuk “Live Session” bersama Dr Siti & Team Expert dari NK setiap minggu.Anggaplah ini sesi bersama dermatology anda yang kami berikan secara PERCUMA.

 
 
 
 

Soalan Lazim

Masih ragu-ragu? Anda boleh dapatkan soalan biasa ditanya kepada kami untuk bantu anda buat keputusan. 

  • Untuk penggunaan secara konsisten, boleh bertahan sehingga 2 bulan
  • Tips penggunaan setiap hari 2x sehari (1xpagi & 1xmalam)
  • Micellar nanotechnology adalah sejenis carrier system, tugasnya adalah untuk menyerap “benda aktif” dalam sesuatu bahan untuk di bawa masuk ke dalam sel-sel kulit. Semakin kecil molekul size micellar itu, semakin efektif sistemnya kerana lebih mudah meresap masuk jauh ke dalam kulit.
  • Kerana system ini sangat efektif, Micellar menjadi trending/popular dibandingkan dengan system-sistem yang lain yang molekul nya lebih besar (>30nm). Maka ramai yang claim produk mereka ada teknologi Micellar walaupun sebenarnya hanya menggunakan “surfaktan sintetik” yang murah dan memberi kesan buruk kepada kulit.
  • Berlainan produk NK yang berasaskan R&D, saiz molecules BeauT-Complex™ adalah yang terkecil 50-100nm, menjadikannya antara system carier terbaik dunia (10x effektif). Digabungkan pula dengan bahan-bahan asli yang bernilai tinggi, ini menjadikan AGE-REVERSE™ ini product paling berkesan untuk merawat masalah kulit secara natural & tanpa kesan sampingan.
  • Jangan risau, boleh terus guna & tak perlu grace period. Lagi cepat lagi bagus. Ada kes-kes terpencil yang mana pengguna mengalami reaksi kecil, anda hanya perlu teruskan menggunakan NK AR. Tempoh optimum penggunaan untuk menampakkan kesan adalah dari 1-minggu hingga 1-bulan.
  • NK AR adalah super gentle cleanser yang tidak memberi raksi harsh kepada kulit termasuk yang menipis kesan drpd penggunaan product bertoksik
  • Bee Venom mengandungi unsur inflamentory yang mampu meredakan rengsa & gatal-gatal atau allergic kulit
  • New formulation BeauT-Complex™ akan mempercepatkan & menjadikan penyerapan 10x lebih efektif. Gabungan dgn Hyaluronic Asid (bahan anti aging yang sangat efektif) akan meresap masuk hingga kelapisan dalam kulit. Sebab itu penggunaan yang konsisten mampu menghilangkan jeragat kritical & jerawat mudah hilang.
  • Kebanyakan product micellar/cleanser di pasaran menggunakan highly synthetic ingredient yang pasti berbeza kesan selepas penggunaan berbanding NK AR yang menggunakan hampir 100% natural ingredient. Bahan sintetik ini memang akan memberikan rasa kulit bersih selepas digunakan, tapi tidak merawat & mencantikkan kulit & tidak mengandungi bahan anti penuaan.

Sewaktu kita tidur, ada 2 jenis hormon yang terlibat, iaitu:

  1. Melatonin (anti-aging hormon yang mengandungi antioksidan) – terhasil bila kita tidur.
  2. Cortisol (hormon stress) – berkurang bila kita tidur.

Tidur amat penting untuk kulit yang cantik. Tapi kulit juga boleh jadi kering terutamanya jika kita tidur dalam aircond, atau memakai pencuci muka yang mengandungi bahan kimia yang mengeringkan kulit sebelum kita tidur.

Banyak pencuci muka termasuk micellar cleanser di pasaran yang menggunakan bahan-bahan kimia sintetik, yang hanya menjadikan pengguna ‘rasa kulit bersih’ atau sensation sedangkan produk itu tidak membantu melembabkan kulit atau mengandungi bahan-bahan pelembab atau antiaging.

NK AR, yang mengandungi power ingredients tulen (bukan sintetik) Hyaluronik Acid, bee venom, minyak rose dan essential oil lain, akan menyerap dalam kulit dengan lebih efektif bila kita dalam keadaan relaks dan tidak stress. Di samping hormon melatonin yang dirembes, kombinasi ini akan menyebabkan wajah segar dan tidak kusam apabila kita bangun dari tidur. Keadaan tubuh dan kulit kita yang relaks ketika tidur, menyebabkan bahan-bahan aktif ini lebih berkesan.

NK AR dirumuskan dari hampir 100% bahan semula jadi, selamat digunakan untuk semua peringkat umur hatta untuk kanak-kanak sekalipun. Jika dari remaja sudah mula mengamalkan NK-AR, kuilt akan cantik & mudah diurus apabila dewasa. Cuma mungkin penggunaanya tak perlu sekerap orang dewasa (malam sebelum tidur sahaja)

1 tahun 6 bulan selepas penutup dibuka

All Rights Reserved. BE DELIGHT STORE SHAH ALAM SELANGOR Phone: +6011-11998040 Email: admin@nkbeautyskincare.com